be friend of mine..

Tuesday, April 27, 2010

info: c0mposite filling!

ces.mcm mrh lak heh heh. Apa kah c0mp0site filling?kalo org biasa dh tmpal gg,may b tau lah. Mknanya tampalan k0mp0sit.mmg dh lama lg dgunakan. Tujuan nya,utk estetik.sbb warna dia bnyk pilihan,menyerupai gg btl.biasanya utk gg depanla. Tp kelemahan nya,kurang kuat,n bl dh lama,kne tukar slalu.sb secara azalinye gg kita akan btukar warna by time. Warna ada A4, A3.5, A3.mcm2la.tp i kan,kalu pt tu mjengkel kan,i bg wane k0ntras.haha pdn muka.sape suh s0mbong?nk s0mb0ng2,tp gg blubang!cit! Haha kijam x? Tp kalu pt so nice,doc pun dgn gumbiranya cuba wat gg dia nampak so natural.smpai ada pt,laki,bgtu teruja tgk gg dpn dia yg dh patah half,jadik mcm gg ori,slalu cri i kat kinik.opps! Tu kes gatal k0t.haha. Tp i sbnrnye pelik.dpn pt,nice mcm kaulah pt ku dunia akhirat! Tp kat luar, x ingat dh pt. Haha.kes tol0l ke nih? Ada kwn2 tny, i mmg suggest la.but k0mp0sit ni cerewet sket.dia nk kita wat site dia cun2,br dia nk lekat el0k2.kalu x,mmg buruk!! M0ral: sayangi dentist ada.krn dialah yg akan mengindahkan senyuman anda.walaupun ada miss w0rld skali pun,anda akan kalah kalu gg anda buruk! Jd kalo lepas jumpa dntist,bg2 la adiah ke.hahahaha~~

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA