be friend of mine..

Friday, September 17, 2010

6 sebab terbaik isteri curang

salam..
huafff mengantuknye..tapi terpaksa tunggu dulu..
ada sesuatu yang ditunggu..sementara tunggu ni, guling2 golek2 atas katil baca majalah lah..
rasa segar pulak baca majalah nih..banyak info..
tapi ada satu info yang boleh saya share kan kat sini..iyelah, zaman moden sekarang, pompuan pon ramai yang curang..
yelah mestilah seiring dengan lelaki..barulah hebat kan!
hiks..
nak tau apa sebab isteri curang?

yang pertama sebab suami dia dah tak encem macam dulu..dulu, kalu tak salah, tiap kali nak dating, suami dia akan mandi bedak, or berendam dalam minyak wangi, sampai dia rasa dia pulak yang busuk bila jumpa suami dia masa tu..rambut bukan maen lagi, sikat rapat ke kepala..baju tak payah cakaplah, iron sampai ada side yang sharp..ouchh cakit bile kena jari..tapi sekarang apa sudah jadi? suami dia masyam! mandi pon sekali sehari pasal jimat air..kepala pulak botak dah, baju? hiks..duk umah baju pon tak pakai, togel aje..


dulu hubby dia macam ni..



sekarang dah macam ni..arghh!!

yang kedua, pasal terlalu banyak perbezaan antara dia dan hubby dia..selalu gaduhlah..laki dia nak makan mi, bini dia nak nasik.bini dia suka soping, laki dia jenis kedekut.tulah pasal..

yang ketiga, sebab nak balas rasa saket hati..ni biasa pada wife yang pernah ditipu hubby dia lah..nak balas curang balek..tapi kalu nak balas pon agak2 la..ni sekali balas, sampai nam blas orang skali dia pasang..huff.

yang keempat, kurang perhatian dari suami..kecian..ada kes tu, tak tau pun bini dia dah balek kampung..tak tau apa masalah bini dia, tak peduli apa nak jadi kat bini dia..tapi si suami ni, anti kalu wife tak pedulik pasal dia..stokin dia pon dia nak bini dia tau ada koyak berapa lubang.cinabe tol.

yang ke lima, pasal tarikan material..hiks..tak payah tipulah..cuba tengok kat luar sana, berapa banyak laki yang sangat tak ensem, tapi fulusnya banyak, cuba tengok bini diorang cane? ada macam beauty and the beast tak? hiks..tak semua lah..tapi kebanyakan~~

dan yang terakhir, pasal ada perhatian dari laki laen..oww yang ni kalu dah ketandusan sangat, apa salahnya menchoba kan? hiks..hum..tapi biasanya yang suka bagi perhatian ni, golongan suami orang haha..

moral: tak de pekdahnye curang wahai kaumku..bukan boleh kawen 4 pon..otey~

4 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA