be friend of mine..

Thursday, September 9, 2010

hari raya paling syahdu buat aku, waktu bergelar seaferers girlfren..hukss...

salam..
ntah le..tetiba datang mood nak mencoretkan sesuatu kat my blog ni..
tadi bila dengar takbir raya, teringat tahun lepas..tahun yang paling syahdu..
sebab tahun lepas saya menangis bila teringatkan my someone special in my life..
dulu dia ni marine engineer..kerja atas kapal..
saya ingat lagi, waktu tu dia masih berada di perairan jepun..sedih sangat..



inilah dia time raye atas kapal..tinggal saya sorang kat darat..huks

tapi...
sekarang pada tanggal yang sama..
saya dah tak sedih lagi..
dia dah kerja di darat..
hari2 saya boleh bergaduh dengan dia..
sebab dulu saya tak boleh gaduh..
masa yang ada hanya cukup untuk bermanja..
tadi sempat intai dia masa dia datang hantar lemang kijal yang dia beli on the way balik dari kolumpo..
baru nak pi sergah dia, tapi ayah dah potong line dulu..
tak jadik la...
hukss...
moral: kepada geng2 seaferers wife and girlfriends..i hope u oll semua tabah..i pon pernah rasa..memang tak terkata sedihnya.lain macam aje

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA