be friend of mine..

Tuesday, September 7, 2010

info: braces or kawat gigi

salam...
whats new today? humm pasal satu mende yang agak popular la di kalangan orang yang suka kecantikan..
kalaula muka cun tahap miss universe pon..
tapi kalu senyum, gigi berterabur...alamtnye macam iklan dentine la haks..
korang tau tak ape kebiasaan segelintir dentist?
mereka mengenal seseorang atau mengecam orang melalui giginya..
hahaha..
so cover2 la mulut or gigi korang ye..
saya pon terbiasa macam tu..
memang kalau tengok gigi, saya ingatla sape dia tu..
bahaya ke?
tak pon..
ala, macam orang lainlah...kalau nak cari pasangan hidup, nak la yang sedap mata memandang..
sekurang-kurangnya kan?
kalau tak?
ape boleh buat..
kalau korang punya pasangan punyalah baik, alim ulamak, kerja bagus, rajin, penyayang bla bla pot pet pujia pujian semualah..
tapi gigi pulak spoiled laks..
owhh tidakkkk
rase something wrong ke?
kalau tu lah rasa nya..
boleh try rawatan kawat gigi...
or braces...
braces ni sangat luas skopnye..ini hanyalah pengenalan..nanti saya lanjutkan lagi di lain masa yepp...
sile layannn video ni...
lagi bagus kalau korang ada sound effect lagu halimah jongang ke...
sebagai penyedap rasa ~~hiks
opss bukan mencaci yep..sesiapa yang rasa perlu tapi segan nak pergi jumpa dentist...harap jangan segan silu tanya saya kat sini ye..
kalau boleh jawab, saya jawab..
kalau soalannye sangat hebat..sampai ke tahap dewa dewi kosmos, saya akan refer and consult with pakar ortodontik yang sangat super duper hebat tu..



amacam..dah ada bayangan? oke? cun~~
info: di bawah umur 17, boleh buat rawatan ni di klinik pakar kerajaan, murah je..
tapi..kalau merasa dan agak lebih usia..kenalah buat dekat private clinic..tak mahal..paling murah 4k je...hiks ;P

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA