be friend of mine..

Friday, October 29, 2010

4 model Nissan terbabit panggilan semula kenderaan

salam..

korang owner nissan? ha cepat2 belek nissan kesayangan korang terlibat ke tak?

29/10/10
KUALA LUMPUR: Nissan Serena, Navara, Sylphy dan Latio, yang dijual oleh Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM), tidak terjejas oleh panggilan semula sejumlah 2.1 juta kenderaan Nissan di seluruh dunia.

“Bagaimanapun, ia berkata, terdapat kemungkinan hanya beberapa unit Nissan March yang diimport sepenuhnya, yang dijual oleh ETCM, mungkin terbabit dalam panggilan semula itu,” kata syarikat berkenaan dalam satu kenyataan hari ini.

ETCM berkata, kempen perkhidmatan selamat sudah diaktifkan untuk semua model Nissan March, yang dijual di Malaysia, dan pemiliknya dinasihatkan membawa kereta masing-masing ke Pusat Perkhidmatan Auto Express Tan Chong Express untuk pemeriksaan.
Semua kos buruh dan alat ganti untuk pemeriksaan keselamatan itu adalah percuma. - BERNAMA

hiii..ni cerita bukan saya yang reka2 ya..
ni incik Bernama yang kata..huu

okeh, takot2 la korang lupa kete korang ni jem=nis ape kan? maklumla..banyak sangat jenis kete..

jom kita buat pengecaman mayat, eh kete.


ha..yang ini namanya impul..latio..comei kan?


ini pulak Serena..bukan Serena Williams yang men tenis tu keh..tak payah kecoh2 nak amek sain otograp ke hape kat serena yang ni, digeleknya ekau, masuk spita.


ehem..nama saya Frontier navara. saya yang paling ensem dan tough kat sini..

huekkk!!


sylphy..sape tak kenal kan?

oraite.kalu dah cam, sile jangan bengong2 lagi bawak pegi klinik..

moral: bawak kete sorong la senang..

2 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA