be friend of mine..

Saturday, October 16, 2010

info: kerana payudara, suami cerai isteri..;(

hup, salam!

baru balek kenduri lah tadi..alamak bukan nak mengata, just nak bagitau, jadi tuan rumah, kenalah prihatin..ini, kusi tak cukup, sampai saya and mommy and sister kena makan kat kusi tetamu vip.dah duk situ, tumpang duduk je, kena perli pulak dek keluarga pengantin kot..

dahla panas tak de kipas hatta kipas sate pon takde!

ops silap besau lah dia sound kitorang..dia ingat kitorang ni bukan VIP ke? dah la aku ni just datang meraikan, panas, muka dah melekit..ha...tak pasal2 kena sound free ngan haku..

padan muka tu!

balik umah ni, makan lagi la kat umah.lauk tak best tadi...air terlampau manis and tak sejuk..

bestnye balik umah sendiri...kenyang...nyaman...

pastu baca majalah..hoo saya suka membaca tau..especially bila nak tido..

apa saja saya suka baca..even pembalut coklat saya beli pon, saya baca apa dia tulis haha..

okeh kembali ke laptop!

saya terbaca pasal, kerana payudara, sorang suami ceraikan isteri dia...sobs...

setelah hidup bersama, sampai ada anak 4..

breast bini dia mengecut setelah melahirkan anak ke 4..
hubby dia tak dapat terima kekurangannya, dan cari pompuan lain..uff sangat kesian akak ni..

so akak ni jumpa doc, mintak besarkan balik breast dia..akak ni dah umo 50 tahun, bakal kawen baru sebab akak ni body dia memang solid molid and muka chantek agi..

keh, before tu, sape tak kenal breast, angkat tangan?
wah semua kenal eh?


inilah breast anatomy..jangan duk pandang luar je..

oke, ape rawatan besarkan breast yang akak ni boleh cuba?

mula2, RAWATAN MENAMBAH HORMON. rawatan ni sesuai tuk orang yang hormon dia turun sebab dah tua, anad melahirkan anak..tapi hormon ni, akan meningkat ekceli bila menyusu...thats why bila menusu, breast akan besar..okeh?



kalu budak2 skolah lagi tak yah la try tambah hormon kay..bukan akan jadi pamela anderson pon..jadi pamela parkinson karang.

then, HYALURONIC FILLER..ni yang agal latest la skarang..menda ni akan isi kekosongan dalam tissue breat, and bust up dengan pantan dan cun! yeay..suka kan?
yang ni lebih naturalla...tapi tahan hanya selama beberapa tahun..
ala..pas kempes, pegi tiup balik kan? apa susah haha..


yang ni femes..IMPLANT. yang ni kalu korang nak tau dia pakai implant tak, korang pi rasa..kalu dia bagi pelempang, maknanya, ori lah tu..kalu dia senyum2, maknanya tak ori la sebab dia tak rasa pon sebab korang pegang plastik! haha!!!


ini silikon ;p

and , PEMINDAHAN LEMAK..biasanya lemak kat perut disedut and di pindah ke breast..
tapi kisah ini tidaklah semudah yang korang ingat..
kena penjagaan rapi woo...dan kena wat ulang2..sebab sel lemak adalah sebuah sel! maknanya dia boleh mati ( innalillah..) dan hanya lemak terpilih sahaja yang akan dipakai...and kalu orang kurus, susah nak cari lemak berkualiti pada
dia..
jadi rawatanni hanyalah sesuai tuk saya yang gebu nih haha

moral: carilah pasangan hidup yang terima kita seadanya..yang terima segala kekurangan kita..ini tak, kempes sket, dah gelabah cari len, kecut sket, dah gatal nak kawen lagi..hello cik abang di luar sana..awak punya toottt tu selalu selamanya tak kecut ke? tapi ada bini korang gelabah nak ceraikan korang? pikir2kan lah...mende2 macam ni tak kan ada kalu pasangan menghargai dan mencintai isteri seadanya...

4 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA