be friend of mine..

Friday, October 15, 2010

info: lipatan pakaian lambang keperibadian

yooo salam!
sonot, best, gembire gile, rase nak lompat2, sebab start hari ni, saya cuti sampai isnin..cuti rehat! yaeayyy!!

bestla dapat cuti..sebab rase exhausted sangat dah..otak jam, pemikiran tak setajam dulu, dah tak leh fokus kerja..and rasa ntah hape2..

baguslah cuti ni nak rehat betol2. selama ni kerja dari pagi sampai malam, setiap hari...ufff penat!

oraite cuti ni bila lipat baju, rase nak share kajian pasal lipat baju lah pulak..

oyeh bukan kajian, berapa banyak baju yang dilipat, baju apa, siapa yang dilipat terhadap diri sendiri ye.

tapi pasal cara lipat kain ni ngan kita punya keperibadian..

hah! pasni, sile buka almari korang, almari bakal hasben or wife korang, tengok ye. hiks..



kalu almari korang seperti diatas, ni melambangkan korang ni berjiwa penyayang. menghargai insan2 tersayang dalam idop dan ingat date2 penting dalam idop dorang..and orang macam ni juga very punctual and sistematik..



ha, yang ni pulak, bukan tak lipat.lipat tapi men gulung masuk almari.hiks. orang yang macam ni...termasuk golongan the imperfect perfectionist. orang gini mudah beri kerjasama, pemurah, pandai simpan rahsia..tapi cepat bosan and biasanya selalu gak lah gagal dalam apa benda tugasan yang diberi..hiks



ha, camni lak, men longgok je.sama ada tak de almari, almari kena curi, ato lupa ada almari. orang macam ni..sangat santai, coolllll, and happy go lucky. tak suka pikir masalah, tak suka buat mende2 yang memenatkan, and anggap mudah semua perkara..

hoooo..hiks..

pasni ada lak yang wat syarat, kalu nak kawen, kena tunjuk almari dulu. selain tunjuk slip gaji.hiks..

orait, moralnye: pakailah bibik.

8 comments:

  1. hehe info yg bagus..pas ni ada yg tambah syarat kalu nk tgk menantu!tgk almari baju plak selain masak!hehe

    ReplyDelete
  2. kalamhati: haha..kita lah nanti bila nak tengok calon menantu kihkih

    ReplyDelete
  3. saya takde almari kat uma sewa ni..ade rak letak baju je sebab bilik kecik kongsi 3 org T_T

    ReplyDelete
  4. fitri: sabarlah...kalu ada masa nt pegilah beli almari murah2 dolu..yang penting lipat chantek2, kalu beli almari tp sumbat je kat dalam.sama cam tak de almari kan?hiks

    ReplyDelete
  5. hehe..saya cm kategori yg no.2 tu...aiyark...

    ReplyDelete
  6. diela: orait la tu..idup mesti enjoy.xleh rapi sgt nt stress haha

    ReplyDelete
  7. zatiel... i nak cari bibik yang jenis no.1 tu la... baru sistematik sikit...

    tapi suh dier kemas almari i mcm yg no.1 tu laa...

    so far skang baju2 i sume ikut no.1 tu... pasal tak ske lipat sangat.. almari pun takde tempat nak letak baju lipat2... bleh hanging2 je...

    siap susun ikut type tauu...

    ReplyDelete
  8. as: iye ke..i pon gantung pasal fail klu bab lipat.klu lipat, nt jd no 2.haha...hum susah kot cari bibik camtu..selama i pkai bibik dl, dlm 4 org, hny sorang je yg mcm no 1 tu...

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA