be friend of mine..

Friday, October 1, 2010

narnia 3D this December!

"Lucy and Edmund Pevensie return to Narnia with their cousin Eustace where they meet up with Prince Caspian for a trip across the sea aboard the royal ship The Dawn Treader. Along the way they encounter dragons, dwarves, merfolk, and a band of lost warriors before reaching the edge of the world."
ha..tulah sedikit synopsis kisah Narnia yang ketiga. 3D beb!

wah! nampaknye semua wayang-leg macam saya ni dah melompat-lombat kegilaan nak tengok movie baru neh!


hambek kau poster gedabak bapak besau punye!

filem ini dijangka di tayangkan pada dekat2 chrismast nanti..
okeh..saya nak cuti panjang ye sempena X-mas nanti..
saya nak pegi london nak tengok movie ni.

baru feel...

kenapa saya gila sangat Narnia ni?
sebab pronce caspian tu ensem?
tak! bukan! tidak!
sebab cerita nya sangat fantastik.



well, boleh ke korang terfikir cerita macam tu?
nice rite?

moral: dah lama tak pegi tengok wayang huaaa!~~!!!~~~

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA