be friend of mine..

Friday, October 15, 2010

new toyota corolla altis for me!

salam..hoho..

humph....sudah masanya saya membeli my second car..ops bukan 2nd hand car eh hiks..
takdelah...my 1st car, my sister nak pakai beli maktab lah..

mak i pon sokong adik i tu bawak kete pegi maktab.
eh budak2 skarang ni, tak macam kita dolu2..
dulu i belajar, mana ada i pakai car?

i hidup sangat berdikari huks...

okeh, ni ha, last week i pegi test drive..
antara honda civic and corolla altis baru..

wow!!
TOYOTA COROLLA ALTIS BARu IS AWESOME!!!
nak tau?
dia punya extretior memang cun and nampak mewah.


amacam, i punya 2nd car...orait tak?hiii

i nak beli yang 2.0..wow dia pnya gear ada 7 speed..memang best gilos woo i pecut..ada gear jari beb! cruise control memang ade.

and pecut leh sampai 240km/j.love it!!


interiornye mewah, comfortable

bila i corner baring, semua penumpang rase rilek je....best...


yang i nak 2.0 tu enjin dual VVTi

enjin ni intelligent..dia akan tukar terus gear kita kalu lupa..and kita leh tukar sendiri bila kita nak..i yang 1st time try bengong2 pon, i rase best..

i nak booking next week..ada sape2 tak puas hati ke dengan kete ni? leh bgtau i eh..

cuma satu je permasalahan i...adakah kete ni tak sesuai tuk orang muda cam i ni????

moral: beli kete, kawen pon dah lupe haha

2 comments:

  1. aku sokong!!!tp jgn lpe ajak aku nt ea naek kete bru..kuikui

    ReplyDelete
  2. yela cik hasniey oiii..haha....mu ngucap dulu before naek, semayan tobat dl ...aku nak racing kat jalan

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA