be friend of mine..

Wednesday, November 17, 2010

18sx: sperma punca alergi

salam...
herkkk kenyang sangat gile ari ni..

tataw lah nak kata camane..memang dasat suoer kenyang.seingat saya, start pagi, saya asek makan je..

dahla perasaan tenang, sebab saya start bercuti dari hari ni sampailah selasa next week..hiii

sonot sangat.lama tak rehat kaw2 macamni..

orait, rehat rehat juge..raye pon raye juga.tapi kewajiban kita berkongsi ilmu takleh lah lupe kan..
nak bagi duit, bukan la mampu sangat.. takdelah sekaya datuk K and datuk siti nak bagi sumbangan ribu riban kan?
ni jelah yang saya leh buat.

orait! hari ni saya nak share pasal sperma yang dapat menimbulkan alergi pada pasangannye! wow!!

tak sonotnye kan? haha

kes ni dikenali juga sebagai Seminal Plasma Hypersensitivity.
kesannye sama macam orang kena alergi la! iiii...takotnye!

tubuh pasangan boleh jadi gatal2, bengkak, dan paling bahaya, bila tak boleh nak breath and die! ow no!!!

please~~~~dun kill me baby!


"sowi baby..saya tak bermaksud nak wat allergi"

cane nak atasi? mana kita tau kan?

okeh,
mula-mula, kalu dah tau, kenala pakai stokin plastik tu kay! tak yah cakap lebey2 semua adek2 kakak2 abang2 semua da tau kan? hiks

then, pompuan kena kenalpasti apa yang biasa menyebabkannye allergi, and, laki dia jangan makan penyebab alergi tu. pandai2 ejas lah ek haha..sebaiknya, kalu nak makan jugak, makan 36 jam before korang nak wat baby.

so? tu jelah~~~ penat tengok lembu tak abes lagi neh..huuu.. nanti2 saya nak hapdet lagi kay korang!

orait, puppye~~~

moral:

ape ape pon..pastikan jangan tersalah arah. ;p

7 comments:

  1. cam nak gelak pula baca info nih. thanks for info. :)

    ReplyDelete
  2. Cik ila dh jadi follower.salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  3. Hurmmm... ingatkan ianya kaya ngan kandungan protein.... ;-p

    ReplyDelete
  4. Ronald: thank
    Cik ila: oww orait tq hiks
    Hazman: mmg bnyk protein. Thats y leh jd alergi hihi..

    ReplyDelete
  5. Ronald: thank
    Cik ila: oww orait tq hiks
    Hazman: mmg bnyk protein. Thats y leh jd alergi hihi..

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA