be friend of mine..

Tuesday, November 2, 2010

mesti baca : sihir cinta

salam..

perasan tak, kat belog i ni, ada entry info..
mulai hari ni, i wujudkan entry 'mesti baca ' pulak..

ha, korang tok sah nak tuduh i ni gile glemer ke, perasan chantek ke, heh? maksud mesti baca adalah sebab entry itu serius, bukan merapu melawak macam entry laen, dan mesti dibaca untuk kebaikan diri.

eh, tapi i tak kata la entry len toksah baca.
haks. up to korang ler..

kalu suke, baca..

kalu tak suka, buang dalam tong sampah..

sanggup ke buang korang punya lappy or pc? kehkeh..

okeh, back to topic.

eh sebelum tu, sowi yek entry kali ni i tak letak gambo..hiks

pasal i tak tau nak letak gambo ape, takkan letak gambo orang histeria kot~

>___<
sowi ye hiks

korang pernah dengar sihir chenta?
ni bukan ayat puitis ke ape ke..ini betol2..bukan cobaan..

antara sihir chenta adalah, sihir tak laku, sihir benci orang, sihir tahan nikah.
wow~

sihir ini ada sebab tertulis dalam Al-Quran.

sihir cinta adalah buat mangsanya tu tak laku. even dia chantek tahap miss unverse ke, tahap miss world ke, missing imposible ke. kician kan.

then sihir buat orang tak suka. orang tu akan jadi pendiam, suka duk sorang2, fikiran meracau, pening2, lesu, tak bermaya, ilang semangat, tanpa diketahui puncanya.

dan last, sihir menahan nikah. ni memang kes dengki punya orang. bila orang tu nak nikah, dia akan rasa pening, sesak dada, terutama selepas asar hinggalah waktu malam. dia akan nampak muka pasangannye tak chantek, tidur gelisah, tak nyenyakperut sakit, dan tulang punggung pon sakit.

SO, MACAM MANA SIHIR TU MASUK?

jin ditugaskan untuk masuk dalam tubuh wanita , so dia jadi benci laki yang melamarnya ATAU tukarkan muka laki tu jadi tak ensem.

MAKA, JOM LINDUNGI DIRI KITA. camana?

1. banyakkan zikir, al mathurat
2. sebut nama Allah dalam setiap pekerjaan
3. sebut nama Allah tiap kali masuk tempat gelap
4. jangan sakiti binatang especially dog and cat
5. jangan tido sorang2, kalu terpaksa, amek wuduk and baca doa.
6. jangan buang air dalam lubang or takungan air
7. jangan bunuh ular yang masuk umah
8. jangan dedah aurat kasar dalam umah, jangan solek lebey2, takot jin jantan tertarik.

oraite..selamat beramal..

moral: tolong pikir sendiri la kali ni ye hiks.

2 comments:

  1. oh. tido sorang2 boleh buat kene sihir ek? I x brape suka share room la.

    ReplyDelete
  2. i memang tido sorang2 pon. asal baca doa, ok lah

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA