be friend of mine..

Thursday, November 11, 2010

orang tak cerdik selalu bodoh

salam.
yes! saya marah !

just tak tau mana nak luah kemarahan ni..

tentang seorang DSA yang sangat very the poyo and perasan bagus kot..

may be korang nak tau lah apa tu DSA.

dental surgery assistant. ala, yang tolong doctor gigi lah tu...

senang je kejenye..ramai je DSA yang baik.tapi yang sorang ni pelik sket la..

perasan bagos kot and tau serba serbi. maklumlah DSA boss..

tapo DSA kepada boss ye.bukan boss DSA. tolong jangan salah paham.
macamlah kau tu bagos sangat . dulu kau tu terus pandai ke mula2 keje? aku rasa kau lagi bodoh kan?

kalu cerdik sangat pesal jadik DSA je?

moral: tak payahla poyo2. sebab se poyo2 kau pon, kau hanyalah setakat DSA je. orait?

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA