be friend of mine..

Monday, November 8, 2010

saya dah beli iPhone 4

salam..hahaha..
ini bukan entry nak menunjuk2 kay..

kalu sape2 rase meluat ke, benci ke, dengki ke, sila la tak payah baca entry saya kali ni..

karang saya dapat pahala free pulak kalu orang ngumpat saya kan hiks..

takdelah...hari ni...saya amek off 1jam..doktor pakar tanya, nak pegi mana? saya jawab nak pegi kedai tepon.hiks
saya pon pegilah dengan kawan membuat onar kat maxis kuala terengganu..

huhuhu.. akhernye saya berjaya tangkap sebijik iPhone 4 ..kaler itam..i like...


inilah dia..sungguh wow!


ini saya dah sepahkan


saya belikan dia baju kaler ungu and dah pasangkan screen protector.


hehehe..




hooo...saya punya lappy nak enterprem skali...

moral: saya namakan dia Zatiel's iphone 4....

7 comments:

  1. bestnye... dapat phone baru... jangan lupa review nanti ek...

    ReplyDelete
  2. ne no br mxs nye...dekut tol mu nih..hehe...
    nice2 yo phone..i like it!!!

    5***** fo u....

    :p

    ReplyDelete
  3. albert..thanks hiks
    siti,,mmg best gile!
    cosmoblablabla..ei pjgnye nama..review?
    orait
    hasniey..ni aku beri la

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA