be friend of mine..

Friday, December 3, 2010

info: cara nak lihat hantu

salam..
lama pulak tak hapdet belog.
sangat busy sebab tukar kerja tempat baru. banyak nak kene settle.
orait! hari ni jadik paranormal laks hihi..
nak share cara2 nengok antu je...tapi tak delah i penah buat.
cuba korang buat.haha..

tapi, janganlah taksub sangat, kang dosa pulak..ni sekadar sharing petua kawan2 dan majalah kay hiii


hi!!

1. okeh.korang tau men panggil2 spirit yang penah glemer satu ketika dulu? ha, yang ni leh korang praktikkan tapi kalu pastu jadi pape, korang pandai2 ah ek.


korang leh posing cam mamat ni ngan hantu pangilannye kalu korang berminat

2. tau men sorok2? lorang digalakkan men game ni ketika waktu senja. and lagi bagos kat dalam hutan or tepi sungai. dan jangan lupa, sila bawa kucing itam bersama. coz, bila korang kena sorok, kucing itam tu nanti sebagai petanda bila orang cari korang.



next, ketuk2 mangkuk dengan chopstik kat jalan2 yang sunyi. kalu nak kaw, ketuk kat jalan kubur..ha, nanti korang rase la ada yang ikut korang. petua ni member indo bagi.and kalu nak stop, ketuk mangkuk tu sampai pecah 4.


skali pinggan tak pecah,menda tu ikut korang sampai umah. naseb!

then, kalu suka, ambil tanah kubur, and sapu pada kelopak mata. sebab tok moh kata, tanah kubur ni ada aura yang kuat.



amacam? nak buat ke? hihi

moral: hantu ni suka datang pada orang yang takut sebenarnye..
tapi..i penah nampak even tak takut pon time tu..korang ada pengalaman ngan hantu? boleh share!
papai~

2 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA