be friend of mine..

Friday, December 17, 2010

info: hymenoplasty, bolehkah mengembalikan ke'dara'an ?

salam..
wauu lamanya tak hapdet belog..

kay entry ni sebenarnye cuma kesinambungan dari entry buat gadis yang dah tak gadis dulu..

cakap sesuatu perkara, mesti ade penyelesaian atau kesinambungannye..kalu tak, jadi cakap kosong jerk..

orait.
teknik ni namanya hymenoplasty. fungsinya mengembalikan dara yang dah ilang.

sebelum tu, nak kenalkan ape tu hymen hiks


orait hanya gambo kartun dibenarkan haks

Hymenoplasty termasuk dalam minor surgery under local bius.
and ada 2 technique that are simple hymenoplasty and alloplant.

Simple hymenoplasty ni just bila selaput dara hanya mengalami robekan dan masih ada yang tersisa. Pada bagian yang robek, dilakukan penjahitan, biasanya dengan benang yang dapat diserap, sehingga selaput dara kembali ke bentuknya semula.

Tetapi, jika selaput dara sudah teruk sangat rosaknye hahaha atau hilang sehingga tidak mungkin lagi dijahit, guna teknik alloplant. Pada alloplant, dilakukan pemasangan selaput dara buatan.

mana dapat yang buatan?

sekarang sejak tahun 1993 dah kuar produk tu, namanya dirahsiakan nanti promo free laks kan. dibuat dari albumin. dan dijamin tidak bahaya.

walaubagaimana pon,

adakah dengan pemasangan dara buatan, anda yang dah tak dara still dara?

JAWAPANNYE TIDAK.

sebab maksud dara adalah belum disetubuhi. bukan ada atau tidaknye hymen tu.

well. sekadar info.
bukan menggalakkan atau mengajar untuk menipu pengantin laki, yang belum tentu teruna hiks..

3 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA