be friend of mine..

Tuesday, December 7, 2010

KENAPA lelaki sukar mintak maaf?

salam...huarghh!! mengantuknye!!
tapi malas nak tido hehehe...

korang nak tau, saya dah tukar tempat kije baru.nuuuuuunnn jauh di setiu huhu.

hampir setiap hari saya berulang alik ke kuala terengganu!

fenat~~

tapi penat2 pon saya nak share satu entry ni.

satu, sebab laki ni ego! hai, lagi2 ego juga yang di persalahkan. ego dan laki tak leh di pisah kan. ibarat aur dan tebing, isi dan kuku. tapi mungkin tak bagi laki yang kurang ego. naseb lah kan kalu dapat yang ego tinggi sampai ke puncak awan, dengan kummulus dan nimbus aku berkawan~~ups

terpinjam lagu kau jap malique!

then, sebab laki ni tak suka mengaku kelemahannye. iyelah kot.. tapi mengalah tak semestinya kalah kan? susah ke laki nak mintak maaf?

next, laki suka mintak maaf secara non verbal. tu lah pasal haha.. ayat ayat ni may be laki kurang gemar. tapi cuba perati kan, kalu dia buat salah, pastu kita marah, naik angin, naik antu ( bukan naik atas kepala antu ), even laki tu buat bodo, pasti laki tu nanti akan bagi ape2lah or buat baik ngan kita. macam pegi belanja tengok wayang ke, beli barang kita suka ke.....



rupe2nye dia wat kejutan nak proposed arghh!!

berikutnya, laki malas nak perang mulut. betol juga rasanya. kadang2 pompuan ni tak leh layan sangat nanti menjadi2.. tapi tak makna u ols guys leh wat bodo je...wat muka katak je bila orang marah. mesti bagi respon. pompuan tak suka cakap ngan orang tapi sama cam cakap ngan dinding.


kalu wat muka kucing tak bersalah tak pe ke?

last but not least, laki ni takut maaf nya tu tak di terima...hahaha..macam ni lah yang tepatnye kot..ala, laki, rilek la..tak kan malu kot.. bukan orang len, gepren sendiri gak, bini sendiri gak.. malu ape kan? dia lagiiii sayang ade lah..mula2 pompuan wat tak terima dulu ... tapi dalam ati, melompat katak wei!

eh banyak lak katak aku malam ni..wonk! tido dulu



moral: terpengaruh musim ujan..terasa sepeti seekor katak


baca ayat power dia atas at least 10 times bila gepren or bini marah ye cik abang di luar sana

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA