be friend of mine..

Friday, January 28, 2011

SOMETHING tHAT U MISSING ABOUT SPERMS, DUDE!

holla!!
i'm back.

ufff soooo long ime not seing my blog lah...i'm too busy.

T___T

tapi, masuk-masuk je terus cakap pasal sperma kan?

aitt ade ak au ke mende ape ni?
yang pasi bukan nama artis, bukan sejenis ikan atau nama tempat ye.

orait.

may be ade beberapa perkara yang kita terlepas pandang lah tentang sperm ni..
just unuk pengetahuan semata2...^^

mula2, nak tanya, korang tau ke tak yang warna sperma ni menentukan bilakah kali terakhir para pemiliknye melakukan ehem2 dengan pasangannye? eh ni cam leh wat jadi kes penyiasatan ni..noleh membantu ni hahaha..eh jalan lupe ade gak yang self service je so jangan tuduh bukan2.
warnanye bergantung kepekaannye.kalu makin pekat, means dah lama la ak kuar bersiar2...wekkk

then, rase sperma u bergantung pada makanan yang diambil..hek i tak tau lah sape yang tes rase ni eyewww~~~

sperma tak boleh disimpan more than 7 days so quality nye drop. owww yer ke??

terkejut beruk kot
hik
moral: zatiel noti!

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA