be friend of mine..

Friday, March 11, 2011

kisah patient lelaki yang nakal dan menggoda

hi salam.

tiba tiba pulak hari ni banyak masa nak buat entry. dah penuh sesawang dah belog mak munah ni...berdebu2 tak hapdet!

nak gak cerita pasal sorang patient lelaki semalam yangggg ummm noti dan may be gatal!

ini kisah di sebuah klinik swasta lah. dimana seorang lelaki yang macho, tough datang dah cakap gigi dia yang depan ni patah.

mula2 tengok muka i dia dah malu2. sebagai seorang doktor gigi, sikap menggatal akan i buang time buat treatment dan membayangkan lelaki ini seorang budak kicik umo nam taun.

herghh! i tengok muka dia tanpa perasaan. 0-0.
hohoho...

laki ni sebaya i, dan dalam data, dia kata kerja buruh. hello! tak macam buruh pun? atau gigilo? owh jahatnye mulut!

ok tak nampak langsung cam buruh, datang pon pakai lancer, ( menurut assistant aku yang turut serta menggatal),agak2 la bang nak goreng pon.

ok aku check gigi dia and sah boleh filling lagi. i memang hob lah wat chantek gigi depan ni..tapi cepat tau i wat. tona warna yang hampir sempurna, nampak original!

masa nak filling patient ni dah buat muka menggoda. bila sakit, dia akan pegang tangan i.

i heran tau, sebab, mana sakit sangat? sengal je lah pon takkan nak nangis kottt??

ihh ni mengada ni. harap badan je cam batman. tampal gigi pon nanges.

i just cakap, duduk diam2 ye nanti terkana bibir. ok duk diam lah jap mamat ni.
pastu dah nak siap. u ols tau apa dia buat?

DIA JILAT JARI I!!!!

herghhh! geli la woiii!! ini gangguna sexual neh!nak marah sangat kang, customer always right.

iyerlah. kalu terjilat sket tak kesah. ini bukan men sedap lagi dia slurppp jari runcing aku ni!

Ape lagi, i trim gigi dia lajuuuuu gile. biar sengal. padan muka. full stop!

moral: tau brape dia kena caj? wow mahal gile pasal dia kaco doktor pompuan.
herghh!!

4 comments:

  1. euwww..
    memula i ingatkan dia jilat jari dia sendiri, okay!
    rupanya dia jilat jari u?
    yerkh!!
    nak muntah!
    gila sexal harrasment dia bagi kat u!
    sah da gigolo!!!

    ReplyDelete
  2. buruh laa tu... buruh manusia. bukan buruh binaan... huhuhh...

    ade gak org camtu...ishhh...

    ReplyDelete
  3. abid; ha ah . seb dia tak wat ngan muka skali kalu tak i tampar dia

    as; buruh manusia tu jual orang eh hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. doktor boleh tlong tgok btg sy? sy nk buat lg bsr dan pnjang.

      Delete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA