be friend of mine..

Friday, April 15, 2011

patient perempuan yang tak pakai baju

salam hari jumaat!

hari cuti cam ni lah best nak update belog. kalu hari laen, jangan haraplah.

okeh ini kisah bukan nak memalukan sesiapa. cuma nak ingatkan patient, yang pempuanlah selalunya..

SILA PAKAI BAJU BILA KE KLINIK GIGI!


nasib baiklah saya ni pempuan, assistant pon pempuan. ni kisah di klinik private lah. biasa yang datang ke kinik private ni kunun2 update la bile berfesennye. huerkk meluat den!

masuk aje, saya dah pandang semacam ni, dia cuma pakai hot pant, cam nak gi tepi pantai. baju pulak, saya rasa yang dalam saja ni, tutup perlu saja. yang luar punya baju mungkin dia terlupa pakai. sebab sakit or sebab mahal? kalu mahal, boleh pulak buat treatment di kinik private yang mahal ni???

okay, saya bukan nak membebel pasal baju yang dia pakai. konon setiap orang ada kebebasan berpakaian kan?

so assistant pakaikan bib kat dia.

tapi bila terpercik air kat tooooot dia, dia marah la wei.

dalam hati , sape suh tak pakai baju kan?

moral: jangan ganggu ketenteraman orang yang sakit gigi dengan tonjolan yang tak sepatutnya.

2 comments:

  1. apa la... agaknya, dia mmg tak perasan yg dia tak pakai baju.. huhuhu... lain kali sound direct jek... biar dia sedar skit...

    ReplyDelete
  2. @ nora: kalu ikutkan ati, nak sound direct aje. tp memikirkan sy ni cuma locum di klinik tersebut, hasrat tu terpaksa dibatalkan. nanti owner klinik marah maklumle yg dtg ni bkn calang2. terpaksa la wat x nmpk even sakit mata tgk ekceli. pakcik kat luar yg sakit gigi pon dah masam tgk pompuan ni. cam tak caya pulak bl pakcik ni ckp '' APELAH X SENONOH BETOL " . saya agak la dia tuju kat pompuan tu

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA