be friend of mine..

Wednesday, April 27, 2011

senarai lelaki Terengganu yang handsome dan berjaya

salam!

dah start gatal dah! nak buat list lelaki hensem dan berjaya yang berasal senegeri dengan gue.

bukan kenegerian la pasal laki negeri laen i tak tau le. karang salah negeri lak kena sound lak hohoho.

tapi laki2 yang akan disenaraikan mungkin ada yang diragui status kebujangannye. maknye ade yang not available lah eh.

mula2,

1. EMAN MANAN- pelakon tahap otai

ni pelakon e. semua kenal orait tak yah cakap banyak.

dia ni penah kawen ngan Ogy Ahmad Daud. orang Atas Tol Kuala Terengganu kalu tak salah

2. DATO' SANI- penyanyi ( dulu2) then bisnessman yang mantap

tada yang ini sudah berkawen baru2 ni hikhik. yang namanya ada kat bas sani ekspress merah menyala tu. ha best ko bini dia nek bas free aje. hikhik. wife dia cun kan. exotic gile muka. wife dia pon orang Kuala Terengganu and ada bau2 bacang ngan i hahaha nak menyelit jugak. takde ayah dia adalah anak sedara atok i. okeh? belit tak? belit gak. orang Kuala Terengganu jugak.


3. ZIZAN RAJA LAWAK- pelakon, pelawak, penyanyi, pengacara
hooh amek kau banyak nye kije dia. pon orang kuala terengganu kot. tak payah le ekxplain banyak ngat pasal dia pon pelawak paling popular kan


4. MAT OVER- pelakon pelawak sempoi
ingat pi mai pimai tang tu?

yang asek kejap2 duk piiiraaahhh tu ngan imuda hikhik

orang Kuala Berang ni...

5. AZIZUL HASNI- pelumba basikal negara

yang ni pon not available kot? hihihi. orang Dungun. yang mantap berbasikal. ini kalu mintak tolong gi pasar, jap je dia gi nek beskal kot. tak susah2 cari parking.



okay ada lagi tak? malas nak fikir dah. sape2 rase ade tertinggal, sila update kay. thanks ^^

moral: nak letak ustaz azhar idrus. tapi kang dia marah pulak hikhikhik

1 comment:

  1. syg, b rasa syg ada tertinggal sorang org tranung. Syg kena letak gak b dalam list ni. hahahaha

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA