be friend of mine..

Friday, May 20, 2011

info: cara buat anak perempuan

salam!

ok ini bukan kisah lucah di hari jumaat kay. cuma berkongsi sedikit petua, yang mungkin ada kebenarannya. marilah mencuba( kepada yang dah kawen saja).


yang belum kawen jangan cuba2 menambah statistik anak luar nikah kat malaysia ni eh.

1. para ayah mestilah banyakkan makan sayur-sayuran sebelum buat. - kalu tak suka sayur, korang tutup idung, telan aje lah janji dapat baby gurl


2. momma pulak kena banyakkan makan daging.- sedapnye, leh makan steak, bakso, burger


3.have sex pada hari ke12 dalam mens cycle - sila buka balik buku sains tingkatan 3 dan belajar balik kay haha

4. sememangnya pH vagina untuk menghasilkan baby gurl, adalah dalam keadaan asid. tapi tak perlu perah cuka dalam tu eh hohoho

5. tawakal la eh. doa bebanyak. aminn



pasni i share pasal baby boy pulak eh

moral: terima saja apa adanya ;)

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA