be friend of mine..

Sunday, May 22, 2011

info: cara buat baby boy~

salam!

baru balik kije, tadi singgah kejap pizza hut makan sepuasnya sebelum masuk program pelangsingan nanti huaaaa!!!

i can't imagine idup without my fav food. sobs!
T_______T

well, xpelah, demi majlis yang dirancang, supaya saya tak nampak macam kue pau dalam steamer kat dalam gambar nanti.

okay, seperti yang dijanjikan saya nak share cara buat baby boy!


suka kan???

orait, jom tengok!

1. have sex pada hari ovulasi. skunk ada jual test kit yang boleh tau bila hari ovulasi kita kat farmasi!
mommy, daddy! i'm home!

2. jauhi acidic food, makan makanan yang beralkali iaitu yang pahit2.



3. buat douching pada vagina. basuh dengan sodium bikarbonat yang juga boleh di beli di farmasi. heh kaya lak farmasi kali ni.



4.jangan have sex 3 hari sebelum ovulasi. 24jam sebelum tu boleh.



5. lelaki kena pakai suar yang longgar untuk menguatkan sperm yang bawa krom XY.

sekian, well, ini hanya petua, dan kajian menunjukkan 70% pasangan berjaya dengan kaedah ini.

moral: tawakkal pada Allah. kita hanya mampu berusaha, Dia yang menentukannya.

bye! saya nak pergi kerja pulak ni~~muachx!

4 comments:

  1. Thankz for sharing the info...kene tggu 2tahun lagi ne...hahahahahahha

    ReplyDelete
  2. drorise, ni mesti u yg gelakkan i kan? haha. i dah wat entry pasal baby gurl 2 hari lepas.

    zyash: hah nak tunggu kawen dl ek. bagus2 jgn try kalu lom kawen hehhe

    ReplyDelete
  3. hai zatiel,wow....bby boy bestlh blog zatiel nih...

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA