be friend of mine..

Tuesday, May 17, 2011

iphone 4 white

salam.

hoh banyak pulak post entry lately ni.
bukan pe, ni ha, tertengok iklan iphone 4 yang kaler putih.

chantek juga!

mula2 i beli dulu, ada kaler itam aje. tapi kalu ade kaler putih pon, i nak itam juga hahaha

ntahle nape ramai suka putih. bagi i putih cam budak2 je?? tak professional.

tapi tu semua kan pilihan masing2. kalau nak yang putih, sekarang ni maxis dah provide yang putih

taraaa!!

siyes iphone4 adalah phone yang paling i suka. tapi kalu nak yang besar2, memang i tak ade minat nak beli ipad2 coz i suka pakai my hp compaq or hp mini bila online.

iphone 4 i beli untuk simpan notes, medical books, dan bila perlu je, zapppp i leh dapatkan info.

anything i nak like kiblat, waktu solat, gps, semua ada. pendek kata macam2 ada.

dan yang paling best screen touch nye sangat advance. sentuh dengan ringan saja dan tak pernah sekali pon hang.

moral: tunggu ip5 lak hihihihi

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA