be friend of mine..

Friday, May 27, 2011

korang ada masalah pasal tidur dan bangun tidur? atasi dengan Sleep Time!

salam.

hi, hari ni saya nak memperkenalkan satu produk berasaskan susu, yang sangat berguna untuk kehidupan sehari2 kita.

ha...tertanya2 kan?

MESTI KORANG PERNAH MENGALAMI MASALAH MACAMI NI KAN???

1. hubby or wife korang tido berdengkur, so korang tak leh tido and tak cukup tido malam2.



2. malas gile nak bangun pagi


3. selalu tertido time kerja, mengantuk sangat sebab tak cukup rehat? kerja banyak sangat sampai jadi macam ni?

jangan amalkan, segera bertindak sebelum dipecat eh.

4. tido tak berkualti. sebab tekanan kerja? hidup hanya untuk kerja dan tido?


5. tido lambat sebab stay up nak study?

6. pastu sebab tido lambat, bangun terlambat, and lambat gi exam, jawab mengarut sebab kelam kabut, apa yang dihafal lupa, dan musnahkan masa depan sendiri??
sama juga macam meeting? kelam kabut? sebab bangun lambat?


jangan tunggu lagi,untuk maklumat lanjut dan trial sila call atau sms saya di talian berikut:

saya: 019-9920617 / 017-9053090
fadhirul: 019-9194099

atau pm aja ke saya di facebook saya ye.


untuk dapatkan tidur yang berkualiti dan segar, WALAU PUN TIDO SEKEJAP!

korang boleh klik untuk keterangan lanjut.

thanks!

moral: jom try!

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA