be friend of mine..

Tuesday, May 10, 2011

minta maaf! sanggul tinggi anda mengganggu!

salam

alololo!! dah lama tak update entry baru kat belog i ni. i malas sebenarnye haha.

jujur nye takde masa nak update belog. sewaktu entry ni ditulis, korang mesti nampak kecacatan belog ni yang tak abes di make over kan haha!

okay, entry kali ni mungkin menyinggung perasaaan mana2 pempuan yang..

BERSANGGUL TINGGI!

sorry to say ya. i tak suka ! nak tau sebabnya?

nampak macam kepala panjang.

ada ketumbuhan kepala kah?
hahaha

tak de. ikut suka korang lah. nak sanggul ke, nak tocang ke, nak botak ke.

janji! bila datang kinik gigi, sila buka sanggul ni!

geram betul bl asek nak ulang menda sama, tolong buka sanggul, tolong buka sanggul.

yela, nak baring atas dental chair cane ade sanggul beso cam beg skolah tu. kepala pon tertunduk, cane nak check gigi??

bila sanggul tu di bukak, hambek kau macam2 barang kuar. ikat rambut yang tebal la, kepit rambut yang dasat besau tu lah.

sekian, sila ambil kisah cerita ini. doktor gigi tak marah bukan sebab tak marah, tapi dah malas nak marah

moral: kena laknat sebenarnya pakai tudung camni. wallahualam

3 comments:

  1. dorang ni alien.

    hahahaha... nape la still ada orang suka wat sanggul tinggi2 ni??

    i ikat rambut saja pun bila pakai tudung nak sandar kepala pun dah rasa rimas sebab ikat rambut tu mcm menghalang, so, memang bawahkan ikat rambut supaye selesa nak sandar kepala di mana2...

    tapi dorang ni adoyaiii... tak rimas ke ha??

    baca entry u je baru terfikir pasal sanggul camni jugak menyusahkan orang lain. haha... ingatkan susahkan diri dia je nak buat sanggul tinggi2...

    ReplyDelete
  2. babysugus: ha ah nice rase nk gondol je haha

    as: i pon ikat rambut tu mmg rase rimas. tapi tak ikat nanti rase serabut. tp xde ah nak bonjolkan cam tempurung

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA