be friend of mine..

Saturday, June 11, 2011

info: trend diamond pada gigi

salam.

baru pas makan nasik goreng kampung buatan sendiri. nak dekat2 nak kawen ni kena rajin2 asah skill memasak.

even nanti rasanya awal2 akan berjauhan jugak dengan B. tak pe janji masak theheheheeee...

ok buat pengetahuan korang, sekarang sedang berlangsung perlawanan Piala FA antara Terengganu kesayanganku dengan negeri jiran sebelah, Kelate.

sekarang 0-0 lagi. dan Keeper injured T___T.

tak pelah bermainlah dengan semangat, walau apa pun, siapa pun menang, kita tetap 1Malaysia.

Bola ni sekadar game. pulak tu tak payahla ada yang menyamakan dengan maruah, cam orang primitif je??

banyak pulak bebel. hahaha. okeh kalau korang ingat, pernah suatu ketika, ada trend letak diamond kicik aje kat gigi depan. so bila smile, nampakla shiningnya hooo.



diamond ni yang swarozky tu je. tapi not bad juga mahalnya sebab di canai cantik. saya sempat la tengok jenis2 diamond yang dijual tu kat dental supplier hihihihi.

senang aje, gigi tu di kasarkan sket, dan ditampal dengan bahan yang hampir sama dengan nak lekatkan bracet craces tu. tapi gigi kena jaga leklok kebersihannya nanti cepat tanggal.

trend ni jugak sama naik dengan trend gigi bersinar dengan lampu LED di Japan. tapi yang ni cam funny je??

moral: duit terlebih kot, tak tau nak buat ape hehe

1 comment:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA