be friend of mine..

Tuesday, June 7, 2011

pertama kali membahasakan diri sebagai ayah dan mak

salam.

selamat petang, dah lama tak pedulik belog ni. saya busy, plus bercuti. balik bercuti hari ahad, sampai umah kul 8 malam. esoknya kul 7 pagi dah bertolak pergi kursus. petang tadi baru habis kursus. penat sangat.

tapi.. ni jelah waktu yang ada untuk saya bercuti T_____T. selama ni kerja kerja kerja.

pasni saya nak update pasal pergi Pangkor.

suka sangat!

tapi yang paling best, adalah kenangan pertama kali, mak ayah saya membahasakan diri mereka mak dan ayah dengan my future hubby. hihihi.

okay, B saya pon join trip ke Pangkor ni. lebih2 lagi dia duk Lumut. jadi, balik dari Pangkor we all se family lepak umah dia, and rehatkan diri barang semalam, sebelum bertolak balik ke Terengganu.

sebenarnya , ni adalah untuk kenangan saya dan B. nanti bila tua2, bukak balik ebntry ni, tau la bila 1st time nya B panggil mak ayah saya "mak" dan "ayah".

well, ni mungkin remeh bagi orang laen.

tak kisah lah.

kalau ayah, mula2 dia bahasakan diri dia tu kat pasar Malam Giant Lumut tu heh heh heh. dia ajak B pergi beli ikan dengan dia. mak pulak malamnya time mintak tolong B sukat air tuk menanak nasik.

okay, jika tak ada aral melintang, kitorang akan merasmikan ikatan pertunangan pada 22Syaaban bersamaan 23 Julai ini.

doakan ye!

moral: gembira sangat bila hubungan direstui. kepada adik2 remaja yang tengah hot hangin bercintan cintun, jangan lupa restu ibu bapa.

2 comments:

  1. oh ak ucap awal-awal..tahniah ye...nak bersatu nanti jangan lupa jemput he he he

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA