be friend of mine..

Sunday, July 3, 2011

cerita B ditegur polis trafik. i like!

salam.
mak aihh...lama nya tak update belog.
busy macam2 hal nak dibuat. mujurlah malam ni ada masa free dalam setengah jam.

hari sabtu semalam, saya and B and my sister, atih pergi membeli belah barang2 untuk majlis pertunangan kitorang sabtu depan. penat and lembek dah round beli barang.

tiba kat tepi pasar payang, B kena tahan dengan polis trafik!

sebab tak pakai seat belt. hahahaha! sukanya saya!

mesti korang kata aku gile dan kepala masuk air or tesumbat lemak sebab suka kan?

nak tau, mulut ni dah penat bebel kat B supaya pakai seat belt, tapi dia MESTI lupa juga. tulah, menda nak jadi, semalam tu dek penat, saya lupa nak tengok dia pakai tak.

tup tup, kena tahan. abang polis trafik tu pon memberi khutbah sabtu dengan semangatnya pada B. wahahaha! saya gelak aje tengok.

akhirnya, B dilepaskan dengan syarat, berubah.

saya suka sebab apa? biar B ingat sket kalu dah abang polis trafik sendiri yang tegur. heh heh heh.

nampaknya lepas tu, ada juga perubahannya. semoga kekal selamanya.

moral: ingat orang tersayang!



+/- Title of the post link

baki post anda yang hendak disembunyikan

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA