be friend of mine..

Sunday, September 4, 2011

26082008 he proposed

salam.
mak aih..lama punye cerita baru nak post ke? tak tak tak..ni nak imbau kenangan, nak baca semula time dua-dua dah tak de gigi nanti ^^

inilah tarihknya (kalu tak salah hahaha) dimana encik tunang telah ask me to marry him. wuaa cam funny je?


source from google

insiden ni terjadi sehari sebelum beliau akan berangkat ke bintulu, nak sign on kapal aman bintulu.

dan....itulah kali pertama saya kena tinggal..sob sob sobs.
source from google

malam sebelum berangkat, beliau call..tengah cakap2 tu..dia tetiba cam ayam hilang telur..cakap pon cam gelisah..

ingatkan dia sakit perut..tapi tak sangka pulak dia cakap dia nak kawen, tak nak main2..

pulak tu saya ni spesis pekak kalu orang cakap bubbling2 macam tu..terus tanpa rasa apa2, saya tanya, ape?

boleh tak mamat tu marah? dia kata, dia penat tau kumpul tenaga nak cakap ayat tadi...hahaha..padan muka kena ulang suara..

dan esoknya...dia berangkat ke KL. saya tak anta dia ke airport pon..sebab awal pagi sangat. lusa, dia dah di Bintulu dan pagi2 buta, dia sign on kapal Aman Bintulu.

tinggalla saye....sorang2....T____T


3 comments:

  1. Wow Dr. Zatil....lama tu Incik tunang proposed....HEHEHE...Tahniah eh.

    ReplyDelete
  2. k norlida: mekaseh ;)

    einul hayat aka EB : ha ah lama kan...baru nak kawen hihi.

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA