be friend of mine..

Wednesday, September 21, 2011

kenali ciri lelaki idaman perempuan melalui kenderaan yang disukai

salam

may be topic ni dah basi. saya ada baca article ni 10 tahun yang lalu. saya terjumpa pulak tu tadi time punggah barang hahaha malunya yang ni pon nak simpan. tapi tak pe lah, kita ulang tayang balik huhu.
ok before tu kena set dalam kepala, ni hanya melibatkan jenis kenderaan. tak semestinya mahal, atau berjenama mewah. yang murah pon termasuk.
dan tidak semestinya dimiliki oleh pempuan terbabit. boleh jadi hanya mampu pandang 

1. perempuan yang suka kereta KECIL
biasanya suka lelaki yang simple, mudah di bawa berbincang, tak mementingkan kemachoan lelaki tersebut tapi yang penting hati tenang. contoh: kancil, viva, picanto,swiff
viva
picanto

2. perempuan yang suka kereta SEDAN biasa
yang ni lelaki dia pilih tahap biasa, sedang2. sedang2 hensem, sedang2 macho, sedang2 kaya.
contoh: wira, vios, waja, banyak lah..malas sebut satu2.
waja

corolla altis
3. perempuan jenis suka kereta BENTUK PELURU
suka lelaki yang cekap, stabil, dan pandai serba serbi. ala ni macam lebih kepada kehidupan realistik la. nak laki yang leh manage hidup dia
contohnya: wish, caldina, grandis?
wish
grandis

4. perempuan suka SUV
yang ni suka lelaki badan tegap, kuat, biasanya mula2 dia akan pandang kekuatan lelaki tu, dari segi fizikal. then, dia tengok dari segi kebolehan lelaki tu.
contoh: murano? , matrix, harrier?, citra, ASX feewiitt

matrix
ASX - love
5. suka 4x4
pempuan macam ni suka laki yang tegar, pantang dicabar, kuat fizikal. selain tu, dia suka cari lelaki yang tak menyusahkan hidup dia.yang ni susahkan dari segi ape pon tak tahulah..
contoh: triton, d-max, hilux dan bla3.

triton
hilux
6. pempuan suka MPV
laki yang disukai bukanlah yang subur saja ya...kuikuikui. pempuan macam ni suka laki yang penyayang, tenang, dan bijak berfikir. hummmm dasat.

alza

grand livina









contoh: alza, exora,grand livina ermmm...malas pikir dah

okay, ni hanya kajian 10-11 tahun yang lalu..sekiranya ada perubahan, tidak termasuk tanggungjawab saya.
saje je saya wat bacaan ringan malam2 cam ni before tido..

gud nite eberibadi! muachxx

moral: laki2 pas ni, kalau rasa nak senang, tengok je kete ape gepren korang guna. kalau rase tak de ciri2 cam tu, gud bye jelah siang2..daaa~tak de ah..

*all pictures source from google.thanks ^^

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA