be friend of mine..

Saturday, September 24, 2011

khairul fahmi che mat di wikipedia ;)

salam.

malam ni rasa mengantuk tapi malas nak tidur. konon nak cari info kat wiki la sket2, ntah mamai nah taip khairul...

tada..kuarla Khairul Fahmi Che Mat..

nak tengok kat Wikipedia ni..
ok tak payah la cakap saya ni kuno..
ok ok ni bukan sengaja letak gambar nak cari fasal k. ni sebab terjumpa kat google saje!


thanks kepada pemilik gambar - sape ntah -

sebenarnya kita pon boleh je create info kita kat wiki ni. kalu tak malu lah..

info si apek ni tak banyak. secoet je. sape2 rajin nak edit silakan lah. yang betul aja.

saya? minat ke dengan apek ni? sejujurnya tak sebab saya bukan budak2 remaja lagi. saya yakin berjuta2 lemon budak2 pempuan yang minat kat apek ni. sudahla tinggi, hensem, glemer lagi..

budak pompuan gedik mana yang tak nak kan?

bagus juga dia solo sekarang ni. sangat bagus. saya malas komen lebih2 karang ada yang nak saman saya.

hihihi..

yang penting diharapkan si apek ni tak sombong, tak menangguk di air keruh ( ?? ), tak ambik kesempatan. nak curang ke nak playboy ke silakan. kamu boleh kawen 4 kot...huahuahua..

laki mana yang tak gatal? bak mai sket..

ape2 pon, kami sokong apex selalu. dan mainla dengan bersungguh2 demi negara kita. yela memang tu kerjaya kita, jadi jangan anggap kita main sebab duit saja. nama negara di bawa bersama. hidup Malaysia!

moral: apek di sebut pemain paling sibuk masa perlawanan dengan Jepun semalam. good job!

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA