be friend of mine..

Wednesday, October 5, 2011

aik..laju sangat pulak BE saya kali ni?

salam.

nak tau tak? saya ni takde portable broadband ahahaha...saya ade broadband kat umah je streamyx tu sebab lajunye sampai tak terkejar. hahaha.

tapi....minggu ni streamyx tu kena panah dek petir.kebabom!

saya pon kebetulan oncall, jadi tak de la melepak nak layan blog ni. sy cuma sempa jenguk blog kejap2 tru phone. tu pon jenguk aje laa..

hari ni pulak big boss saya suruh ganti dia ke majlis bersama exco negeri..aiyooo semua orang tua..saya je masih muda remaja. tak leh join la...doctor dari kesihatan pon dah tua..T__T

jadi abes je bacaan doa penutup, trus saya vroommm balik umah. bukak blog, tengok nuff saya, eiiitt cepatnye masuk duit..

alhamdulillah..
rezeki jugak even sy ni bukanla setaraf superstar blog sy ni. tak kisah la bukan saya cari rezeki melalui blog pon. tak de la saya kisah sangat dia nak banyak ke  nak sikit. cuma saya suka menulis.

dulu, cikgu Bahasa Melayu saya ada kata, dia rasa saya ni boleh jadi penulis suatu hari nanti. saya pernah cuba tulis novel. sampai saya sendiri pon nangis bila bacanya ( ape da...) tapi tak abes sebab? tak de masa huaaa!!

nak jelis novel2 kat book store pon payah, ini kan nak baca apatah lagi nak tulis novel.
dulu saya hantu novel. tapi banyak saya sedekah kat orang bila abes baca. eii nyesal pulak tak baik la...

ngantuk la..tido jom? baru kul 12 ni..mak belum balik lagi. ada kucing je kat umah ni..

da..nunite zzzzz

1 comment:

  1. HAI.. SINGGAH USHA ENTRY ...
    salam perkenalan. semoga dgn persinggahan n usha iklan dpt bntu tmbah $$ blog. jom singgah.

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA