be friend of mine..

Monday, October 17, 2011

anak muda Malaysia terlibat pembinaan menara jam terbesar,tertinggi dunia di Makkan

salam.
ini kira berita membanggakan? yup..hebat tu..


insan yang mengharumkan nama negara tu ialah Wan Nazri, 31 tahun yang sekarang ni kerja kat syarikat Germany. menara jam yang dibuatni, menghadap Masjidil Haram..

jadi, kalau sape2 terpilih menunaikan ibadat di sana, tengok jam tu, rasa ade kat kampung kita la lebih kurangnye..

haih..bertuahnye sape dapat ko ni Nazri, udah le cerdik, bijak, boleh bersaing, rupa not bad pulak tu..iyelah, well, u know, lelaki hebat selalu tak hensem. laki hensem selalunya pokai. orang kata, bukan saya kata..hihi..

kira Nazri ni ok lah..kalau single lagi, mak jamin gerenti berdeeereeetttt pempuan2 tunggu nak tackle dia ni..
diharap takde spa yang guna gambar dia ni tuk bagi ubat pengasih. hihi

Wan Nazri Wan Aria-source google/nst.com.my
tapi rasanya dah berpunya ni..hihihi..janganla sedih ye mak enon mak kiah..kumbang bukan seekor. tak de harapan nak buat menantu? banyak lagi calon hebat lain yang tersembunyi.

banyak laki hebat ni sebenarnya. dulu, time saya interview biasiswa JPA, 2 per 3 adalah lelaki okay~~
masa masuk interview tu, saye sorang aje gegurl, 7 lagi lelaki u know~

"memangle cik Zatiel, zaman ko tu zaman dulu kala, laki ramaila ke obersea". oii zaman sekarang ni pon masih lelaki mendominasi kay. lagipon i takdela tua sangat . baru 26 tahun kot. kira bukan zaman dulu kala lagi lah cik akak, cik adik sekalian.

ini nak cerita apa? saya nak cerita pasal Nazri tu je..sape kata saya nak cerita pasal jam tu. gerenti korang tido keras kalu saye citer pasal jam kaan? nak baca cerita tu, klik SINI. cam biasa la sumbernya dari BERITA HARIAN. baca juga paper lain...bukan ini aje..

k lah cancincau~

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA