be friend of mine..

Monday, October 17, 2011

guna seks untuk suruh kerajaan bina jalan raya

salam.

saya tak sehat sejak 2 menjak ni. jalan pon rasa mereng. dunia rasa sentiasa teroleng2 macam jalan atas bot kecil.. akibatnya, ada car accident  kecik dan doc suruh rehat betul2 kat rumah. car saya pon masuk bengkel rehat juga hihi.

tapi biasalah jenis manusia tak reti duk diam, saya baca la berita online bla3 macam2 tapi saya tertarik dengan citer ni.

golongan wanita di Barbacoas, Colombia dah buat mogok seks sejak 22 Jun lepas. kira dah lebih tiga bulan la suami2 diorang ni merana kuikuikui.

mogok ni dibuat supaya kerajaan bina jalan di bandar Narino.

bandar Narino: source google maps
lepas kerajaan diorang putuskan setuju bina, barulah diorang ni stop mogok. ntah2 wifey pemerintah dorang pon mogok ke sampai diorang pon setuju la..
hihihi..

kiranya hebat betul wanita mengusai lelaki. wanita ni lemah je, tapi boleh capai impian mereka dengan menggerakkan lelaki. kalau untuk perkara baik, baguslah...

ni lah tandanya orang kata, ''sayang bini'' kot..

ape2 jelah..thehehehee
*sumber dari BERITA HARIAN. thank you ^^
moral: ntah


No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA