be friend of mine..

Saturday, October 15, 2011

info: cara lapor diri bagi penuntut dental luar negara

salam.

hari ni sunyi je? mana pegy semya orang? asal weekend je sepi...
source google

entry kali ni di request oleh my junior Amar, yang dah nak abes belajar. tengah berhempas pulas di saat akhir. sama ada balik for good or tak..hihi.

okay, ini cara untuk yang study luar negara la..yang dalam negara , sama juga tapi mungkin sedikit berbeza okay.

mula2, sebelum abes study pon dah boleh isi borang SPA. sila pergi ke website tersebut dan isi borang nya dengan jayanya.

then, agak2 bila nak habis study and dah ada kat Malaysia, sila call MDC untuk temujanji dan isi borangnye..nak contact, bukak website MDC

make sure korang punya ijazah, transkrip, dah ready semua.

then, follow je lah.

source google
selamat kene temuduga kihkihkih.

good luck!
sambil2 tu daftarlah dengan MDA.
nanti dah dapat gaji, sile belanja akak senior korang ni kay~^^

*rase cam senang gile pulak? ke ada tertinggal?hahaha

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA