be friend of mine..

Monday, October 10, 2011

nak kerja kerajaan & badan berkanun? sini banyak

salam.

ini saya nak share satu link. mungkin ramai dah tau. tapi sebenarnya masih ramai yang tak tau.
ramai yang minta saya cari lubang untuk masuk ke sektor awam.

alamak..maaf la ye! saya bukan tak mau tolong. sebab nak masuk sektor ni mesti melalui SPA.

kalau dah isi borang, tunggu2 tak dapat penat jugak kan. nak nak pulak yang memilih kerja. memang ada sesetengah keje gomen ni tak kaye pon. tapi masa depan hari tua boleh la dikatakan terjamin insya Allah.

bukan kata swasta tak terjamin karang ade pulak yang bako belog ko ni cik Zatiel oii!

tak payah hangin2. saya semua saya kije. gov pon saya, private pon saya. bukan ape, nak kaye cepat hahahaha! tak de ah. selagi boring duk umah ni pe salahnye kan. duk umah pon ngadap dinding, ngadap tv, addicted to FB, tak de faedah!

teringin jugak nak bukak private. teringin nak dapat income 100k sebulan cam kebanyakan doktor private laen. kita yang menempel ni pon dah rasa tempias yang membahagiakan, apatah lagi diorang. memang dasat superb kaya tahap gaban lah!

tapi bila nak starttu . ingat nak bersara awal la. tapi sayang pulak. duk gomen pon best. kejap aje dah gred 54. lenggang kangkung gi kije, tiap bulan, mata kuar $$$$. wahahaha. mana eh, nak itu ke nak ini.

oii tadi kata nak bagi link. ye ye maap maap.

 kijap nak cari link nye...

haa..nah!  klik SINI. ini web Jawatan Kosong Kerajaan.

tada~~
jangan lupa subscribe. buh email korang, biar selalu dapat email bila update keje kosong.

selamat mencari kije.. dah dapat nanti belanje saya ye~~~~ ^^

moral: apa juga pekerjaan, asalkan halal dan mengembirakan hidup kita ye


1 comment:

  1. Dr Zatiel,

    Bestkan bila income macam tu. HEHEHE...bestnya jadi doctor.

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA