be friend of mine..

Tuesday, October 18, 2011

pondan itu cuba menggoda boyfriendku!

salam.

hari ni MC lagi. alhamdulillah, syukur sangat sebab feeling better! jalan dah tak huyung hayang lagi tapi masih sedikit letih lagi. duk baring je la sambil menikmati udara pagi yang segar masuk dari tingkap.

malas nak keluar nanti my kucing2 syomel dah sedia nak terkam and ajak main. rasa tak sehat nak main dengan kucing lagi hihihi..

you semua tau pondan? laki yang nak jadik pempuan. apa ke best nye pon tak tahu lah. tak semua pondan ni jahat. ada yang baik, tapi baik2 pon, ramai yang pandang serong.

tak taulah nak kata, semua dah besar panjang. dan tau pikir mana baik buruk. hari ni saya nak share satu cerita pasal pondan...

dulu, saya ada pergi ke sebuah negara. negara ni agak terkenal dengan pondan yang chantek baek punya! memang kalahlah pompuan asli diorang ni mekap.

dari luarannya memang pempuan la beb. cun, mamang tak nafikan.

saya dan kawan2, termasuk boyfren saya time tu (sekarang dah ex) , pegi ke sebuah pasar khas menjual binatang. macam2 ada, just name it. gajah , harimau je tak jual hahaha.

tapi tak beli lah mana nak letak. tapi yang saya nak cakap, di hujung pasar binatang tu, ada satu hot spot tempat pondan menawarkan servisnya. jika laki yang nak servis tu terlalu sengkek untuk bayar hotel even rest house, leh le dapatkan servis tu dalam khemah2 kecil yang dah diorang sediakan. OMG!

khemah2 tu didirikan cantik di tepi longkang? ke tali air? tapi cam longkang besau le.

bo layanla..jadi kitorang pon dah agak puas mencuci mata tengok binatang, nak balik la. tapi kena lalu kawasan tu.

tengah2 syok jalan, tetiba boyfrenku di dekati seorang pondan. aisehy! dia siap gosok2 bahu my boyfreind. time tu i tengah jalan di belakang beliau.

jadi, dengan hati panasnya melihat boyfriend ku digosok sedemikian rupa oleh pompuan even pompuan palsu pon, cukup menyirap darahku yang masih muda remaja tika itu haha.

boyfriend tu pulak duk tolak tangan pondan tu slow2 aje supaya lepas dari bahunya.

ntah apa dalam kepala otak ni, selambe je saya sound "oii!", dengan jelingan tajam setajam pisau gillete kot!

tetiba pondan tu dengan gelinya gelak, "hihihi hahahaha sorry~~~~"

katanya dengan gedik..pastu terkedek2 blah!

ni kali ke berapa kena kacau ngan pondan? ntah la! peliknya laki lain tak dikacaunya.

moral: jaga diri walau di mana anda berada

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA