be friend of mine..

Wednesday, October 5, 2011

tips basuh kereta paling senang dalam dunia ^^

salam
horrey! pas ni tak laku lah car wash camtu. hahaha...tips ni berguna utuk orang yang selalu travel and ketenya kotor cepat sangat.

okay, taktikni hanya boleh buat di hari hujan lebat disertai guruh dan ribut petir. thunder storm a..
cane nak tau?

mula2, korang mesti check ramalan cuaca. make sure hujan lebat. atau bila korang nampak langit dah mula mendung kehitaman dengan awan komulonimbusnye, siap2 sedia la

dah start ujan? sila curahkan car syampoo atas kete korang. sudah? jangan banyak sangat. spreadkan.

google
sila start enjin kete, time ni adalah untuk korang cari jalan yang lengang dan lebar dan bawak la kete tu laju2.

then balik umah, bilas skali lalu dan keringkan kete korang ni.
siap!

amacam best tak tips kali ni?

jangan marah heh xixixixix ;p

No comments:

Post a Comment

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA