be friend of mine..

Friday, November 4, 2011

artis lupa pakai baju..

salam.

baru aje sudah tengok Anugerah Skrin tv3 2011 tadi. sebenarnya nak tengok cane Cik Ta mengacara je..di samping tengok abang Ally yang suwit tu.. ^^

tadi lepas rap tu Zizan sempat sebut "Kuala Berang" eh. femes de amos la kejap orang Kuala Berang, Terengganu ye.. kuakuakua.

Cik Ta ok tak nampak nebes tapi..sikit sangat peluang bercakap yang diberi kepadanya. may be pihak penganjur tak nak ambik risiko kan. jadi bila kurang, Cik Ta pon tak berapa warm up la..kalu lagi banyak dia bercakap, mesti dia jadik lebih santai kot. well, nice try Cik Ta!

yang saya duk boring nak tengok selalu, cam biasala.. artis2 wanita ni macam lupa nak pakai baju. adoii..


see, suwit and lagi sopan je Kate ni kan...source from dailymail.co.uk

pesan berkemban yang terlalu low cut bagai. yang funny tu..'aset' yang nak ditunjuk tu tak de ok pon. seram sejuk tengok aje.

kalau nak buka sangat, nak bukak macam ni!

source from meganfox.com

baju korang memang cantik. itu salute. tapi tak sopan. malu nak tengok. kalu yang balut ok, tapi ketat sampai nampak sebijik2 nangka nye. huiihh..
tak payahla sebut sape2 kan...sape2 tengok dia tahulah tu hihi

tak payahla tiru hollywood sangat aih..pakai tutup pon cantek ape..macam Diana Amir ok wut tadi?

pastu yang nyanyi sama ngan Jaclyn Victor tu. sape nama 2 orang tu eh? Jac ok pulak, kain singkat pon, ade cam legging lagi. lagipon dia non-muslim.. yang sorang lagi tu..tengah2 nyanyi, tiba2 saya terkejut tertengok pahanya terkeluar. saya ingat terselak tadi hahahaha..

cantik kaki awak. putih. saya suka....

may be ada yang anggap saya ni kuno, tak up to date, sebuk tepi kain orang..tapi ade aku kesah?

malu tengok orang pakai tak cukup kain tak kuno namanya ye...yang tak cukup kain tu yang kuno..sebuk tepi kain orang pon tak kira sebab nabi suruh kita mengajak ke arah kebaikan..jadi teguran ni bukan dituju kepada sesorang aje tapi semua termasuk diri sendiri..

apa apa pon..tingkatkan prestasi, bukan tingkat kan kain anda. wasalam, selamat malam!

4 comments:

  1. tak selera tgk org yang terlalu banyak dedah kan aurat..suka tgk diana amir :D...

    Doakan yang lain turut berubah ke arah kebaikan dalam aspek pemakaian

    ReplyDelete
  2. aida: iyelah...semoga berubah, semoga lah hihi..tapi ntah la harapan nye...

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA