be friend of mine..

Tuesday, November 8, 2011

Best Blog Design Award

salam.
hari gatal nak bagi award kat rakan2 blogger yang baik hati ...
first award dari duniadentist post ^^

well, tak kesah la kalo orang nak kata, 'u tu sape nak bagi award kat orang?' 'eleh blog sendiri pon litang pukang', 'ade gune ke award ko ni?' dan lain-lain.

tu semua boleh belahs.

saya ni paling suka tengok blog background kawan2 blogger yang lain. suka tengok sambil wat muka impressive sorang2. for me, blog tu tak semestinya terang menerang menyala. yang penting senang di baca, dan menyejukkan jiwa dan menyihatkan mata memandangnya.

jadi, dah alang2 tengok tu, kepada blog yang saya tengok sangat suka tengok background dan kehebatan design nya, akan saya bagi banner award tu..saje suka2.

Create your own banner at mybannermaker.com!

inilah dia~

jadi, kepada rakan2 blogger yang berminat, sila la tinggalkan link belog masing2 kat post ye...

nanti saya pergi tengok sengsorang ye...

thanks for your participation! ^^

p/s: kepada sesiapa yang takleh comment sila tinggalkan link kat shoutbox ye..saya mmg tak buka comment kepada public sebab kes anon yang merepek2...thanks ^^

4 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA