be friend of mine..

Tuesday, November 15, 2011

cara kenali keterunaan lelaki..

salam.

wah ahahahaha! bantai gelak dulu sbelom cakap.. hari ni saya adalah pakar sakit tuan anda..

source from google

ehem. teruna adalah bukan satu penyakit. yang nak share ni pon tak sakit..tapi setahunya, yang sakit adalah bila mengetahui suami anda adalah sudah hilang keterunaan.

lelaki tak macam perempuan. perempuan ni ada sign and symptom nya.. tapi teknik teka teki ni mungkin sudah terlambat..sebab anda hanya tahu bila anda dah kahwin dengannya. kecuali lah jika anda try tanpa lesen..

mana saya dapat sumber ni, biarlah dirahsiakan demi kedamaian gender. informernya adalah gender XY juga.

pertamanya, lelaki yang pertama kali buat, akan kompius dimanakah hala tuju nya..dia akan tengok dulu, matchingkan dengan buku yang dibacanya atau video pornopan yang dilihatnya..then baru dia dapat hint.

kedua, dia agak gelojoh. dan kelihatan penting diri. biasanya dia tak mampu beraksi lama2..

ketiga, kelihatan canggung. macam2 dibuatnya ..

keempat dan terakhir, dia tak pandai buat style 'anjing'. hahahaha. ape kes ko ni Zatiel? nak cover2 lak penceritaan kali ini... maksudnya, dia memang tak pandai. dia tak reti ejas lagi...

source from google

anjing ke ni??

ok lah, maapla kalau ade yang terganggu dengan entry saya kali ni. just for fun. but ada faktanya. mungkin tak sesuai untuk semua lelaki...tapi, inilah kebiasaaannya pada peringkat pertama kali..

well, practise makes perfect! bile perfect, means dia berpengalaman..so, lu boleh fikir2 sendiri lah kalau itu adalah korang nyer first time ( tak kira nite/day) .

good day! ^^

6 comments:

  1. Gambar atas anjing la tu.. jenis breed Puli.. dah jadi rare dah anjing nie.. kat US pun lebih kurang 1000 yg registered.

    ReplyDelete
  2. ERM... SEBAGAI TERUNA YANG SUDAH HILANG TERUNA (SECARA HALAL) SAYA AGAK BERSETUJU... AWAK NI DARA KE MAK DARA? ;)

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA