be friend of mine..

Friday, November 18, 2011

emak sibuk bekerja, anak hisap puting ayah..+_+'

salam..

hahaha..saya bukanlah bermaksud menukarkan konsep belog ni kepada 18sx.

tapi tak tahanlah nak share satu pengalaman yang diceritakan pada saya ni..saya tau, mesti ada yang pernah alami kes macam ni...kecian..

ni lah jadinya, bila zaman sekarang ni, orang kata ekonomi memeritkan. kalau hubby saja yang kerja, tak berapa senang la..maka, golongan isteri pon, ramaila yang keluar bekerja, demi membantu meringankan beban suami.

yang kes ni, mak dia kerja shift. selalu kat tempat kerja lah. pulak tu, dia ni menyusu badan anak kecik dia ni. saya pon hairan, kenapa dia tak membekalkan susu tuk anak dia kat rumah. mungkin time tu belum ekpose sangat cam sekarang agaknya.

jadi, malamnya, si emak ni terpaksa balik lambat. hasilnya, anak nye pegi nyonyot puting ayahnya yang tengah tido. hahaha..mesti anak dia kata, dah le tak best, tak de efek pon hahaha..

photo source from ipadyngvarlarsen.blogspot.com

agak2 biru muka budak tu duk sedut2 tapi susu tak keluar pon. nasiblah. camana perasaan si ayah, tidak pulak dinyatakan kuikuikui.

jadi, sebagai seorang isteri dan ibu yang bekerjaya, saya rasa baik kita dalami ilmu penyusuan ni elok2. sediakan susu kot2 jadi kerja terlebih masa. leh la ayahnye tolong bagikan. tak delah ayahnye lak kene nyonyot kehkehkeh ;P

2 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA