be friend of mine..

Friday, December 2, 2011

Contest Traffic Free by Avi

hi!

time yang cantik! jam 11.44. saya menerjah ke sebuah blog namanya Perkongsian Hot di Facebook.

macam mana saya kenal blog Avi ni ye? saya rasa, sebab dia kata ade singgah ke blog saya and letak symbol love gitu. hahaha..tu yang buat saya pergi balik.

tak lah, sebenarnya, kalu tak pon, saya buat kunjungan balas juga.

sejujurnya, saya suka belog Avi ni, sebab backgroundnye gelap. macam saya. tengok jelah, tunang saya pon kata macam dalam movie Twilight dah backgroundnya.
blog Avi !
mesti ko kata aku malas crop kan? memang pon...haha

kenapa? saya rasa, golongan otak macam doktor ni, hampir semuanya buat background gelap.

gelap tak semestinya susah dibaca. kalu gitu, semua orang mestilah memakai spek itam bila nak blogwalking sebab blog yang hebat dan popular dikatakan berbackground terang menyala. owhh no owkeyh!

saya join contest ni bukan la kemaruk sangat. kalu dapat, syukur. sama-sama memeriahkan contest anjuran rakan blogger apa salahnya kan.

tapi kalau si Avi ni tak bagi saya menang, memang saya nak letak besar-besar BANNED! kat blognye. hahaha. tipu je lah. ntah2 ko balik kena banned ngan peminat2 si Avi ni. fuh!

bila tengok si Avi ni, teringat kat Sasuke dalam Naruto pulak. huff. tak kesah lah. janji ok.

tapi ade sket kekurangan rasanya . ha amek ko Avi siap la cik Zatiel nak kutuk ko ni wuahahaha. saya ni kurang minat tempat postnye besau gedabak cam tu. pastu letak la benda2 bergerak sket.

ok cukup sesi mengutuk. kuikuikui. jangan marah eh Avi.

well, nice to know u! and your blog opkos!

2 comments:

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA