be friend of mine..

Friday, December 2, 2011

gambar artis indonesia suruh Becham sign atas breastnya.

hi!

tengah hangat kan sekarang nampaknya? artis Indonesia yang seksi meksi, Syahrini, dengan kontroversinya. apa lagi kalau bukan dia yang suruh pemain bola sepak femes d ames, David Beckham, menurunkan tandangannya atas breastnya.

memanglah dia pakai baju, tapi ketat dan nipis, seperti yang dilaporkan. beberapa blog pon ramai duk cerita pasal ni.



zoommm!


microfon tu nak mencucuk ke situ kenapa? ko nak temuramah breast tu ke? nak tanya ape perasaannya?

saya tak kisah pasal artis ni. sebab sejujurnya, saya tak kenal pon dia. sorry lah ye.. cuma saya memikirkan macam mana rasanya Beckham sign kat breastnya? kenyalkah? beralun kah? atau keras kah?

dan juga mungkin bininya, Posh Spice tu sengeh aje bila tau ada orang tak tau malu sampai macam tu? kalau ikut body, mungkin artis ni lagi sexy. tapi, dari segi wajah, rasanya Posh lagi cun dan lebih mantap kerjayanya. maknanya lebih sekufu lah dengan si Beckham ni.

tak kisahlah ape pon. tapi, sebab nak puaskan hati, saya upload banyak2 gambari si Syahrini ni..nak tengok hhihihi..

thanks incik google!


terbeliak kah bijik mata? owhh my goat! kain tu rasa nak guna photoshop je nak erase. tapi tuannya tak marah kah?

dikatakan ini gambarnya before and after. iye ke??


kat Malaysia pon ade yang sehebat ni..biasa je ni hihihi

ha!! kalo lelaki baik, korang akan terus istighfar tengok ni. tapi kalu laki yang tak baik tu, korang akan menggeleFAR melihatnye wuahahaha!




ni gambarnye dengan laki orang khabarnya. ni show ke free show ke show off? hihihihi kalu sape bininya, tak marah, memang tahap kesabaran yang terlampau tinggi.

kiranyanya, artis memang hot betullah! see, artis Malysia, len kali kalu rase nak hot, biar hot camni. alang2 nak hot and sexy sangat kan?

okeyh, saye dah cam muka artis ni. sket2 la camnye. kalu selisih pon tak kenal jugak rasanya.
nak tau sangat, ni penyanyi ke? atau pelakon juga?

siapa tahu sila angkat tangan!

gudnite!

1 comment:

  1. aku pun x penah kenal dia ni...tiba2 naik citer beckam sign kat situ...
    tah le...
    lantak dia la...
    nama pun artis, mmg gitu sokmo...

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA