be friend of mine..

Thursday, December 8, 2011

gambar bogel Veena Malik, dan inilah buat ayahnya menangis!

hi!

mesti korang tau kan, kes hangat sekrang. pasal seorang selebriti Pakistan, Veena Malik yang sudi bergambar bogel tuk Majalah For Him Mag (FHM) tu...

dah mencetuskan kontroversi di Pakistan. ayahnya pun dah tak ngaku anak. siap suh anaknya dihukum kalau betul bersalah.

dan katanya, Veena Malik kata, gambar tu tipu. dia di fitnah.

aiiyyaaa..mana satu ma...

fuh, dulu saya selalu gak baca FHM ni. bukan sebab gile ke apa. tapi sekadar nak tau apa yang laki fikirkan dan suka muahahaha.

tapi tak de la ganas sangat pon FHM Malaysia. may be India punya ganas kot. tu pasal siap bogel2 ala2 Playboy gitu mihihihi.

thanks to all photos sources!

perkenalkan Veena Malik mekap dan tak mekap. ^^




ok kita mulakan dengan biasa2 dulu...


ini trade mark dia tau..






dan...inilah gambar yang buat k0ntroversinya!!



perasan tak? makin banyak perempuan macam ni sekarang. betul2 dunia akhir zaman..
:(

moral: semoga Allah lindungi kita semua

2 comments:

  1. semoga ank-anak bangsa kita Malaysia tidak jadi seperti dia. Mintak dijauhkan.

    ReplyDelete
  2. whose: malangnya beberapa selebriti kita dah menjurus ke arah ni. sakit hati betul tgk ..dan risau..

    ReplyDelete

thanks. i'll reply soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN

PROGRAM PENURUNAN BERAR BADAN HEBAT & HANGAT DI PASARAN
SLIM DIET 2 DIJAMIN BERKESAN DAN DIINSURANS RM30JUTA